Po shfaqet 193–208 nga 257 përfundimegjithsej

Proza e shkurtër e Kadaresë

25.00

“Proza e shkurtër”, përfshin tregimet dhe novelat e shkruara nga Kadare midis viteve 1953 deri më 2009. Një pjesë e tyre janë nxjerrë nga arkivi i autorit, të tjerat nga gazeta dhe revista të kohës, nga librat me tregime e novela të botuara në vite të ndryshme, kurse pjesa tjetër prej veprës së plotë Kadaresë.

Purgatori

8.00

nga Dante Alighieri

përktheu Pashko Gjeçi

“Këtu qe e pafaj rranja njerzore/ frute këtu gjithmonë ka dhe pranverë”.

Qytet plak

6.00

Saimir Muzhaka

Ky libër u cilësua më i miri nga Ministria e Kulturës, e cila mbështet autorët shqiptarë, përmes projektit “Fondi në mbështetje të Krijimtarisë Letrare”.